annonse
annonse

Mandag ser vi på tidenes høyeste strømpriser. Over 5 kroner og 50 øre pr Kwt.

Og så sitter vår ferske finansminister Vedum å skryter på seg at de har kuttet 10 øre pr Kwt. Det er så en må gnikke seg i øyene og lure på hva som har rammet den ellers så lattermilde bonden.

En realitetsinnsikt i folkets hverdag har han i alle fall fullstendig lagt bak seg etter han fikk plass i regjeringen.

annonse

Det sitter mennesker landet rundt med ullundertøy 2 ull gensere 2 stillongs og ytterjakke på inne i sin egen stue og varmer maten sin på vedovnen. Og så kommer da Vedum spradene med et glis om kjeften og skyter på seg at de har tatt tidenes største kutt på strømprisene. Det er hån til alle forbrukere i Norge.

De høye strømprisene gir regjeringen mer å rutte med i budsjettet. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Ifølge han er det kuttet 3 milliarder kr. Det er da for svarte avgifter som aldri skulle vært der. Staten har avgifter på avgiftene på strømmen vi har. Først er det EL avgift og så har de fanden meg tatt og lagt på moms på EL avgiften på toppen av galskapen. Det er så gale at man begynner å lure hva som surrer rundt i knollen på Vedum og resten av «tullingene» på Stortinget.

Her har vi svindel med reiseregninger og underslag og nå pendlerbolig galskapen som ingen ende vil ta. Dokumenter er forsvunnet og kan ikke redegjøres for. Det er så man lurer på om makuleringsmaskinene har gått varme på nattestid for å dekke opp etter deres egen svindel og bedrageri av folkets penger.

annonse

Og så sitter den bonden i intervju og skryter på seg at de har redusert avgiftene med 10 øre..

Det er så en ikke helt tror det en leser.

Dette er en ønsket politikk fra statens side der de skal tjene mest mulig penger på bekostning av oss forbrukere. Og nå med SV med en finger på statsbudsjettet så skal CO2 avgiften for oljebransjen opp 28%. Men Vedum «garanterer» dette ikke skal ramme bilistene. Tror han at det er julenissen som tar regningen? Det har alltid vært og vil alltid bli forbrukerne som tar den regningen. Hvem tror han han lurer?

En kan saktens spørre seg hva de som stemte inn denne bonden og millionær-sjefen hans tenkte på når de leverte inn stemmeseddelen. Det er et skremmende tegn på uvitenhet og mangel på innsikt hva dette politiske skifte ville koste oss innbyggere.

Men, i et demokrati så er det flertallet som bestemmer, så nå kan de sitte der å ruste på rot med dårlig smak i kjeften.

Vedum og Støre vil aldri få min stemme.

Market data | Nord Pool (nordpoolgroup.com)

 

 

annonse

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon