A spectator / fan is carried off on a stretcher after receiving CPR in the stands during the Premier League match between Watford and Chelsea at Vicarage Road, Watford Watford v Chelsea, Premier League - 01 Dec 2021. Photo by Ian Stephen
annonse
annonse

Ny dramatikk i Engelsk fotball onsdag kveld. 

I kampen mellom Watford og Chelsea fikk en supporter hjertestans på tribunen. Kampen ble stoppet i over 30 minutter, skriver BBC.

Hjemmelaget skrev på Twitter at de takker det medisinske personellet og supportere for deres raske respons. Supporteren ble fraktet til sykehus og er stabilisert.

annonse

Kampen mellom Leicester og Southampton ble også stanset i den andre omgangen da enda en supporter kollapset på tribunen.

Det er usikkert hvorfor supporteren kollapset, men britiske medier skriver at det var en «lignende hendelse» i det som skjedde i Watford-kampen.

annonse

En rekke hendelser

Det er ikke første gang en supporter har segnet om på tribunen i England den siste tiden.

I oktober ble kampen mellom Newcastle og Tottenham avbrutt da en supporter fikk hjertestans.

I forrige uke var det også stor debatt i England da tre fotballspillere kollapset på banen i løpet av tre dager.

Flere fotballspillere har tatt til orde for full etterforkning av kollapsene, og noen lurer på om det kan ha en sammenheng med coronavaksinering.

Britiske fagfolk har imidlertid hardnakket avvist at coronavaksinen har noe å gjøre med de mange kollapsene både på fotballbanen og tribunen.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon