- Resett - https://resett.no -

To Premier League-kamper avbrutt etter at supportere kollapset på tribunen

Ny dramatikk i Engelsk fotball onsdag kveld. 

I kampen mellom Watford og Chelsea fikk en supporter hjertestans på tribunen. Kampen ble stoppet i over 30 minutter, skriver BBC [1].

Hjemmelaget skrev på Twitter at de takker det medisinske personellet og supportere for deres raske respons. Supporteren ble fraktet til sykehus og er stabilisert.

annonse

Kampen mellom Leicester og Southampton ble også stanset i den andre omgangen da enda en supporter kollapset på tribunen.

Det er usikkert hvorfor supporteren kollapset, men britiske medier skriver at det var en «lignende hendelse» i det som skjedde i Watford-kampen.

annonse

En rekke hendelser

Det er ikke første gang en supporter har segnet om på tribunen i England den siste tiden.

I oktober [4] ble kampen mellom Newcastle og Tottenham avbrutt da en supporter fikk hjertestans.

I forrige uke var det også stor debatt i England da tre fotballspillere kollapset på banen i løpet av tre dager.

Flere fotballspillere har tatt til orde for full etterforkning av kollapsene [5], og noen lurer på om det kan ha en sammenheng med coronavaksinering.

Britiske fagfolk har imidlertid hardnakket avvist at coronavaksinen har noe å gjøre med de mange kollapsene både på fotballbanen og tribunen.

Tegn abonnement [6] eller støtt oss på andre måter [7] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474