Lewis Hamilton og Max Verstappen kjemper en innbitt kamp om å vinne Formel 1-VM. Foto: Andrej Isakovic / AP / NTB
annonse
annonse

Lewis Hamilton utlignet Max Verstappens ledelse i Formel 1-VM med seier i et kaotisk løp i Saudi-Arabia søndag. 

Briten er derimot lite imponert over rivalen i Formel 1 sammendraget, og går langt i sin kritikk av Verstappen.

– Jeg har kjørt mot mange sjåfører i løpet av livet mitt og det er noen på toppen som er over grensen. Reglene gjelder liksom ikke, sa Hamilton etter løpet til Sky Sports , som spurte om han siktet til Verstappen.

annonse

– Han er helt klart over grensen, bekreftet Hamilton.

Hamilton mener Verstappen bevisst forsøker å ødelegge løpene for dem begge, slik at han kan beholde ledelsen i sammendraget. Men nå har de like mange poeng før siste løp kjøres. Foto: Giuseppe CACACE / AFP

Hamilton forsøker å vinne sin åttende VM-tittel, noe som i så fall vil gjøre ham til kongen av Formel 1, siden han da vil stå alene med rekorden for flest VM-titler. Med sine syv titler deler han nå rekorden med Formel 1-legenden Michael Schumacher.

Etter seieren i Saudi-Arabias Grand Prix er Hamilton nå à poeng med Verstappen i sammendraget. Verstappen leder likevel sammenlagt, med flere seire denne sesongen.

annonse

Hamilton mener Verstappen bevisst har forsøkt å få de to involvert i hendelser som gjør at de ikke kan fullføre løpene, for på den måten å beholde ledelsen i sammendraget.

– Det betyr ikke noe for ham om vi ikke fullfører løpet. For min del, trenger jeg at begge fullfører løpet. Det kommer til å bli spennende å se hva som skjer, sa Hamilton.

Formel 1 blir avgjort i sesongfinalen i Abu Dhabi på søndag.

Formel 1-stjerne mener George Floyd ble drept kun fordi han var svart

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon