PREGET AV STUNDENS ALVOR: Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen var preget av situasjonen under kveldens pressekonferanse om koronasituasjonen. Foto: Annika Byrde / NTB
annonse
annonse

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier han er svært skuffet på vegne av Oslos innbyggere, etter at landet igjen må i gang med nye og strenge koronatiltak. Nå ber han etternølerne i Oslo om å vaksinere seg.

– Det er frivillig om du vil vaksinere deg eller ikke. Men jeg vil benytte denne anledningen til å be dere innstendig om å vurdere det en gang til, sa Johansen da han møtte pressen i kveld.

Han la til at rundt 1.000 personer tar første vaksinedose i Oslo hver uke.

annonse

– Det er ingen tvil om at man blir sykere, får mer alvorlige langtidsvirkninger, og blir en større belastning for seg selv, de rundt en og helsevesenet dersom ikke man vaksinerer seg, sier byrådslederen.

 – Vi hadde gledet oss til en helt vanlig jul

Slik innledet byrådslederen Oslos pressekonferansen etter at regjeringen kort tid i forveien hadde lagt fram innstramminger i koronatiltakene:

annonse

– Det vi nå skal igjennom nå, er det ingen som ønsker seg. Vi hadde gledet oss til en helt vanlig jul. Sånn blir det ikke. Jeg er fornøyd med tiltakene, men jeg er veldig, veldig lei meg på vegne av innbyggerne i byen. Og det greier jeg ikke skjule. Men, vi kommer gjennom dette, slik vi har gjort mange ganger før, sa en preget Johansen.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon