Flyktninger og migranter venter på å gå om bord i busser nær Reszke-krysset i Ungarn på grensen til Serbia 8. september 2015. Foto: Achilleas Zavallis/UPI/Shutterstock.
annonse

– Når det gjelder migrasjon og innvandring, er Ungarns holdning om at vi må forsvare Europas yttergrenser nesten blitt et standardsyn i EU i dag.

Boris Kalnoky. Foto: Mathias Corvinus Collegium.

Boris Kálnoky vokste opp i Tyskland, Nederland og Frankrike hvor han studerte statsvitenskap og historie. Kálnoky begynte å jobbe som journalist i 1987, og begynte sin karriere som utenrikskorrespondent i 1993. Han har skrevet for store tyske aviser som Die Welt, men senere også for Die Presse, Kleine Zeitung, Deutsche Welle, Weltwoche, Cicero m.fl. Under sin periode som utenriksreporter, var Kálnoky korrespondent for Sørøst-Europa, deretter Midtøsten, så Sørøst-Europa igjen.

I 2020 takket han ja til en oppfordring om å bli leder for mediaskolen ved Mathias Corvinus Collegium i Budapest, som tar til høyde å utdanne neste generasjons journalister i Ungarn. Kálnoky kaller skolen ikke bare for en «talentfremmende institusjon, men også en tenketank».

annonse

I et intervju med Resett i to deler, gir Kálnoky sitt syn på konflikten mellom EU og Budapest, samt Ungarns rolle i Europa, og Europas rolle i verden.

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her.

LOGG INN

annonse

Ungarn: George Soros’ og Viktor Orbáns kamp om Europas fremtid

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse