Den tidligere nærings-, kunnskaps- og arbeids- og sosialministeren Torbjørn Røe Isaksen blir ny samfunnsredaktør i E24. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
annonse
annonse

Tidligere nærings-, kunnskaps- og arbeids- og sosialminister i Erna Solbergs (H) regjering Torbjørn Røe Isaksen, melder seg ut av Høyre og blir ny samfunnsredaktør i E24.

I E24 skal han blant annet skrive kommentarer og analyser om norsk økonomi og næringsliv.

– Hans brede politiske erfaring, blant annet gjennom tre ulike ministerposter, kombinert med et oppriktig samfunnsengasjement og god formidlingsevne gjør ham til et svært spennende tilskudd til E24, sier sjefredaktør Lars Håkon Grønning i E24.

annonse

Røe Isaksen blant annet kunnskapsminister (2013–2018) og næringsminister (2018-2020), før han i fjor tok over som arbeidsminister i Solberg-regjeringen frem til regjeringen gikk av i år.

– For meg er dette selvfølgelig en ny og spennende rolle. Jeg tar med meg mitt overordnede ideologiske ståsted, selvfølgelig, men skal ikke være bundet til noe parti eller gruppering. Leserne får min stemme og ikke noen andres, sier Røe Isaksen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon