Arsenal-manager Mikel Arteta innrømmer at det hviler en sky over Arsenals spiss-situasjon. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB
annonse
annonse

Den spanske Arsenal-manageren Mikel Arteta vedgår usikkerhet rundt klubbens tre fremste spisser. En annen spiss kan være på vei til Manchester City.

Alexandre Lacazette og Eddie Nketiah har begge kontrakter som utløper til sommeren. Det betyr at de står fritt til å forhandle med en ny klubb fra nyttår, skriver NTB.

Pierre-Emerick Aubameyang er ute etter disiplinærstraff. Aubameyang er også fratatt kapteinsvervet i Arsenal.

annonse

– Vi har en sky hengende over oss, og skyen er der. For øyeblikket er vi ikke i stand til å gjøre noe med den, sier Arteta ifølge Sky Sports.

– Vi jobber med å gjøre den så liten som mulig og så tydelig som mulig, men dette er situasjonen vi er i fordi kontrakter har detaljer, tidspunktet for dem er vanskelig, og vi prøver å løse dette, fortsetter han.

Trass i usikkerheten som råder rundt de nevnte spillerne har det blitt strake seirer har det blitt i Premier League. Det gir fjerdeplass på tabellen foran Boxing Day-runden søndag.

annonse

Der møter Arsenal tabelljumbo Norwich.

Haaland til Manchester City?

Manchester Evening News skriver samtidig at skal Manchester City-manager Pep Guardiola vil ha Erling Braut Haaland i klubben fra neste sommer.

City er i ferd med å selge spissen Ferran Torres til Barcelona, for omkring 550 millioner kroner. De pengene skal etter sigende legges til side for å kjøpe Haaland, skriver Nettavisen.

21-åringe Haaland fra Jæren regnes som en en av de mest ettertraktede spillerne i verden, og ble nylig kåret til verdens syvende beste spiller av The Guardian.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon