Manchester City-manager Pep Guardiola er klar på at tittelkampen ikke er over til tross for en god poengluke. Foto: Scott Heppell / AP / NTB
annonse
annonse

Manchester City-manager Pep Guardiola fnyser av utsagnene om at hans lag allerede har sikret seg ligagullet når halve Premier League-sesongen gjenstår.

Det var suksesstreneren klar på etter 1-0-seieren over Brentford onsdag. Seieren var Citys tiende på rad etter 0-2-tapet for Crystal Palace tilbake i slutten av oktober.

– Vi vant kampen, vi har en god kamprekke, men det er bare slutten av desember, sier han til Sky Sports.

annonse

Med seieren skaffet de lyseblå seg en luke på åtte poeng ned til Chelsea på 2.-plass. London-laget har slitt den siste måneden og har sanket 16 poeng av 27 mulige de siste ni kampene. Også Liverpool på tredjeplass har trøblet. Guardiola vil likevel ikke juble helt ennå.

– Det er mange kamper igjen. Vi er åtte poeng foran, men det er fortsatt 54 poeng å spille om og mange tøffe kamper igjen, sier han og fortsetter:

– Jeg tror ikke på noen som sier at det allerede er over. Chelsea og Liverpool er mer enn eksepsjonelle.

annonse

Arsenal og Chelsea venter for City i de to neste kampene.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon