Realitystjernen Kim Kardashian og flere andre er saksøkt melder flere amerikanske medier. Skjermbilde fra Yuoutube.
annonse
annonse

Saksøkt for villedende reklame for Etherum Max som siden kollapset.

I juni 2021 la Kim Kardashian ut et innlegg på sin Instagramkonto, der hun reklamerte for kryptovalutaen Etherum Max (Emax), som da var nyoppstartet og fortsatt relativt ukjent. Også bokseren Floyd Mayweather og flere andre kjendiser reklamerte for valutaen og selskapet som sto bak, skriver NTB.

Senere samme måned tapte kryptovalutaen nesten all sin verdi. Nå stevnes Kardashian og flere andre som reklamerte for valutaen i et gruppesøksmål i en domstol i California. Også valutaens gründere er navngitt i søksmålet.

annonse

Les også: Nå kan spillindustrien gjøre NFT til allemannseie – nettsteder tilbyr salg av virtuelt land

Ifølge saksøkerne har de lagt ut falsk eller villedende reklame, som har ført til at investorer tapte penger. I søksmålet heter det også at Emax er «en spekulativ digital kryptovaluta, skapt av en mystisk gruppe utviklere.»

Godt som gull: La oss bruke litt sunn fornuft om såkalt kryptovaluta (+)

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon