Liverpools Mohamed Salah .Foto: David Klein / AP / NTB.
annonse
annonse

Mohamed Salah (29) vil bli, men får han kontrakt?

Stopperkjempen Jamie Carragher mener ting må komme på plass.

– De må bli enige. Det er ikke et tilfelle av å gi spilleren akkurat det han vil ha, men jeg tror ikke Liverpools eiere ville blitt tilgitt hvis Salah forlater klubben til sommeren eller om 18 måneder, sa Carragher til Sky Sports etter Liverpools 0-0-kamp mot Arsenal i ligacupen torsdag.

annonse

Salah har en god stund uttrykt et ønske om å forlenge kontrakten og bli på Anfield. Den nåværende avtalen går ut sommeren 2023, melder NTB.

– Jeg ville elsket at avtalen ble gjort så raskt som mulig. Du kan ikke glemme prisen Liverpool signerte Salah for. Det var ikke som om de gikk og brukte 100 millioner pund. De gjorde det de er gode på og fikk en strålende avtale, påpeker Carragher.

Som spiller tilbrakte Carragher hele sin profesjonelle karriere i Liverpool. Han er bekymret over at Salah-forhandlingene tar så lang tid.

annonse

– Han er en Liverpool-legende, en av de beste spillerne klubben noen gang har hatt. Salah ønsker å bli betalt like godt som enhver toppspiller i Premier League eller verdensfotball, og hvorfor skulle han ikke det? Han fortjener det, vi snakker om en av de beste spillerne i verden, avslutter Carragher.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon