KUNSTNER: Dronning Sonja forsøker seg på treskjæring under Drew Michaels veiledning på Riddu Riđđu Festivála i Nord-Troms i 2017. Hvis du vil gjøre som Sonja og skape kunst nordpå, deler SpareBank 1 Nord-Norge nå ut stipender. Illustrasjonsbilde. Foto: Lise Åserud / NTB
annonse

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her.

LOGG INN

annonse

Kjøper mer gull, sølv og kunst under pandemien (+)

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Kim Nord
Journalist - kim@resett.no - Kim Nord har forskerutdanning i statsvitenskap, mastergrad i offentlig administrasjon og kompetanse i universitetspedagogikk. Redaksjonelle ansvarsområder er de tyskspråklige land, Øst-Europa og Russland.