- Resett - https://resett.no -

Norske politikere er fullstendig i utakt med velgerne

Hva prøver våre styresmakter egentlig å oppnå med å dra en av de verste terror organisasjoner som har eksistert i verden til Norge?

Norge, og for øvrig Europa, har hatt en tid med nedstengninger grunnet Covid 19 pandemien. Mange tusen har i så måte mistet jobben!

Styringsrett og disponering av Norske kraftverk, via EU forordningen, har medført en mangedobling av strømutgiftene til den vanlige norske borgeren. Det har blitt gitt almisser i støttetiltak både til de som har mistet jobb i pandemien, og i stønad til strøm.

annonse

Hva med de som har fått sine kjære drept, lemlestet og skadd i tjeneste for Norge i kampen mot terror organisasjonen Al-Qaida, som nå ledes av Taliban?

Dr. Abdul Bari Omar og Shafi Azam fra Taliban på Soria Moria hotell i Oslo.

Privat luksus jet med terroristene til Norge, politieskortert fra Oslo lufthavn Gardermoen til luksushotellet Soria Moria i Holmenkollen. Ikke nok med det, Oslo politidistrikt har innført nærmest en sikkerhets- «jernring» rundt hele hotellet.

Hvorfor? Er denne sikkerheten basert på å beskytte terroristene som i utgangspunktet ALDRI skulle ha fått anledning til å plassere sin fot i Kongeriket Norge?

annonse

Hva prøver egentlig utenriksminister Anniken Huitfeldt og statsminister Jonas Gahr Støre å oppnå i denne sammenhengen?

Det forundrer meg ikke at det blir gitt 100 vis av millioner i «bilaterale bistandsmidler» til verdens verste terror organisasjon. Dette i sammenheng og samtidig med at norske pensjonister ikke har råd til å varme opp sine egne hjem.

Vi må snarest se til å bli kvitt disse ubrukelige politikerne, før Norge og nordmenn blir gjort til latter for hele verdenssamfunnet.

Søkte asyl samme dag som han skulle returneres til hjemlandet (+) [1]

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474