STORE PLANER: Med topp-politikere og verdens største gummiforedler i ryggen ville en gruppe nordmenn etablere fabrikk for gummiforedling i Myanmar. Prosjektet skulle gi flere tusen bønder i krigsherjede Karen State bedre lønn og arbeidskår, men fikk avslag fra Norad. Foto: Voice of Burma
annonse
annonse

Det hele begynte i 2017, da et norsk selskap ville etablere en fabrikk for gummiforedling i Karen State i Myanmar. Nå har søknaden om tilskudd fra Norad utviklet seg til en nesten fem år lang krangel.

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her.

LOGG INN

annonse

UD til Resett: – Norsk «ett Kina-politikk» ligger fast (+)

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon