Foto: Berit Roald / NTB
annonse
annonse

En mann (60) skal ha koronavaksinert seg opptil 90 ganger i Tyskland. Han gjorde det for å selge falske covid-19-kort med ekte nummer til vaksinemotstandere.

Mannen, som kommer i Magdeburg, skal ha mottatt vaksinene ved sentre i den østlige delstaten Sachsen i flere måneder inntil han ble tatt av politiet.

Det ble helt til å begynne med uklart hva slags innvirkning den noe overdrevne vaksinasjonen, som kom fra forskjellige produsenter, hadde på mannens helse.

annonse

Han er ikke varetektsfengslet, men er under etterforskning for uautorisert utstedelse av vaksinasjonskort og dokumentforfalskning, melder DPA.

Mannen ble tatt på et vaksinasjonssenter i Eilenburg i Sachsen da han dukket opp for å få en ny dose mot covid-19 for andre dag på rad. Politiet beslagla flere blanke vaksinasjonskort han hadde, og har opprettet sak mot ham.

De siste månedene har tysk politi gjennomført mange razziaer i forbindelse med forfalskning av vaksinasjonspass.

annonse

Mange vaksinemotstandere i Tyskland nekter å vaksinere seg, men ønsker samtidig å ha de ettertraktede covid-19-passene som gir dem tilgang til arenaer som restauranter, butikker, teatre, svømmebasseng og arbeidsplasser.

FHIs vaksinasjonssjef til Resett: – mRNA-vaksinene er ikke genterapi (+)

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon