Skjermbilde: Nettavisen
annonse

Nettavisen har laget en sak av at stortingsrepresentant Carl I. Hagen skrev reiseregning for et møte med Klimarealistene. Han fikk også innvilget kostgodtgjørelse under reisen, skriver avisen oppstyrtet. Turen til Stavanger kostet litt i underkant av 4000 kroner. 

Organisasjonen, som har slagordet «Det er SOLA som styrer klimaet», tar avstand fra den rådende vitenskapen på klimafeltet, blant annet ved å fremme at klimaendringene i stor grad skyldes naturlige svingninger, fortsetter Nettavisen.

– Det var jeg som inviterte Hagen. Han holdt et innlegg der han snakket til oss i et sted mellom 30 minutter og en time. Etterpå var han med på uformelle diskusjoner. Han brukte hele ettermiddagen med oss, sier Klimarealistenes leder Hans Borge.

annonse

Hagen forsvarer seg.

– Det er slik regelverket er at når en stortingsrepresentant reiser i egenskap av representant på et politisk relevant møte så betaler Stortinget. I gamle dager ville det vært stortingsgruppen som betalte og jeg personlig mener det var et bedre system. Nå forholder jeg meg til det system som gjelder.

Ytterliggående?

annonse

Klimarealistenes Geir Hasnes reagerer på at det i det hele tatt blir en sak i Nettavisen av at en stortingsrepresentant besøker dem i offisielt ærend.

– Men jeg forstår det godt, for så vanstyrt har Norge blitt, at alle forsøk på å anvende sunn fornuft, kritisk sans og vitenskap er «ytterliggående», sier sivilingeniøren til Resett.

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her.

LOGG INN

Podkast: Siv.ing Geir Hasnes spår at klimahysteriet går over i klimapsykose

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse