annonse
annonse

En video som viser hvordan to kvinner, angivelig fra folkegruppen rom, kaster avføring mot hverandre – midt på den lyse dagen i bydelen Hammarby i Stockholm, går viralt på TikTok, skriver den alternative svenske nettavisen Friatider.

Klippet ble lastet opp på Tiktok mandag kveld.

Foran en gruppe mennesker på Hammarby Allé dukker det plutselig opp en rom-kvinne i skjørt og gevanter. Hun graver frem det Friatider omtaler som «en solid ladning» under skjørtet med høyre hånd.

annonse

Så kaster hun avføringen mot et mål kameraet ikke fanger opp. Men da den første kvinnen snur seg, kommer en annen kvinne inn i synsfeltet som følger den første angriperen mens hun selv legger hånden under skjørtet, tar noe opp og kaster det.

Videoen sprer seg nå som ild i tørt gress på Tiktok, og har fått et stort antall kommentarer. Mange gjør narr av hendelsen, mens andre bare uttrykker avsky, skriver nettavisen.

«Moderne krigføring!» skriver en bruker.

annonse

Noen er også opprørt over klippet.

«Hva i helvete er det som foregår? 2 «voksne» tanter bakker i sin egen hånd og kaster på den andre og på den måten løser du en konflikt? Nei, internett burde være nok for i dag. Det ekleste jeg har sett», skriver en bruker på Twitter.

Full splid i Demokratene: Sentralstyret har kastet partileder Geir Ugland Jacobsen

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon