To toppledere i Twitter har fått sparken, og nesten alle ansettelser er satt på vent. Selskapet er i ferd med å bli kjøpt opp av Tesla-eier Elon Musk, og endringer kan være i emning. Foto: Gregory Bull / AP / NTB
annonse
annonse

To toppledere har fått sparken fra Twitter, og selskapet har stanset de fleste ansettelser.

Kayvon Beykpour, en av Twitters direktører, går ut døra etter sju år i selskapet. I en rekke meldinger på plattformen torsdag, skriver Beykpour at administrerende direktør Parag Agrawal «ba meg om å dra, etter å ha fortalt at han ønsker å ta laget i en annen retning».

Også produktsjef Bruce Falck er sparket, ifølge en Twitter-melding som senere ble slettet. I biografi-seksjonen på profilen hans, står det torsdag «arbeidsløs».

annonse

Les også: Musk: – Det var ikke riktig å stenge Donald Trump ute fra Twitter

Musks avtale om å kjøpe Twitter for rundt 44 milliarder dollar ble kunngjort i april, men den må godkjennes av aksjonærer i selskapet og kontrollorganene. Det ventes at oppkjøpet blir endelig godkjent senere i 2022, og at Musk går inn som sjef for minst en liten stund, skriver NTB.

Krisemøte blant «sjokkerte» Twitter-ansatte etter Musk-oppkjøp: – Jeg føler jeg må kaste opp

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon