Kent Andersen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
annonse

Det samme har hans samboer og organisatorisk nestleder i partiet, Ina K. Thoresen. Det er på Facebook sent lørdag han skriver dette.

Det er under et Facebook-innlegg hos Makvan Kasheikal han skriver dette.

annonse

Kent Andersen forlot FrP da Geir Ugland Jacobsen ble ekskludert i desember 2020. Han ble valgt til politisk nestleder i Demokratene i mai 2021.

Han var også med på forsøket på å avsette Ugland Jacobsen denne uken. Lørdag ble det klart at Makvan Kasheikal trakk seg fra alle sentrale verv i partiet. Like etter erklærte Andersen seg som ny fungerende leder i partiet. Han uttalte til Resett i 1530-tiden at han ikke anerkjente landstyrets tilsidesettelse av sentralstyret.

– Det har ikke vært noe landsstyremøte, for møtet som ble holdt var ikke innkalt av sentralstyret, det brøt vedtekter om innkalling, og var derfor ikke beslutningsdyktig. Dette gjorde generalsekretær oppmerksom på i møtet. Alle var altså informert, skrev han i en sms til Resett og fortsatte:

annonse

–  Dette kuppmøtet er en del av fiksjonene som fraksjonen hviler sin påståtte legitimitet på. Geir Ugland Jacobsen fortsetter å sende ut mail til våre medlemmer som «leder» gjennom spamserveren protonmail, gjennom stjålet medlemsregister. Ut over dette henviser vi til våre offisielle nettsider.

Nå, ved 23-tiden lørdag kveld, har Andersen altså gitt opp kampen og sammen med sin samboer meldt seg ut av partiet han tidligere idag hevdet å lede.

Resett har spurt Kent Andersen om han vil utdype sin beslutning, men han har så langt ikke besvart våre henvendelser.

Situasjonen er kritisk – ikke glem hvilken rolle Resett har

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse