Jurgen Klopp. Photo by Ian Stephen/ProSports
annonse

Liverpool-manager Jurgen Klopp synes ikke Liverpool-fansens buing på Wembley under nasjonalsangen var hyggelig.

Liverpool-supportere buet «Abide With Me» og «God Save the Queen» før avspark på Wembley mot Chelsea lørdag.

Den tyske manageren fikk spørsmål om buingen på en pressekonferanse.

annonse

– Jeg likte det ikke. Det er alltid best å stille spørsmålet – hvorfor skjer dette? De ville ikke gjort det uten grunn. Kanskje jeg ikke er her lenge nok til å forstå. Jeg er sikker på at det er historisk, sa Klopp ifølge BBC.

– Jeg vet at noen få fans fra forskjellige klubber ser dette litt annerledes, men flertallet av supporterne våre er fantastiske mennesker, veldig smarte. De går gjennom nedturer og oppturer, og lider sammen. De ville ikke gjort det hvis det ikke var en grunn, la han til.

Les også: Derfor buet Liverpool-fansen under nasjonalsangen

annonse

– En skam

Storbritannias statsminister Boris Johnson fordømte buingen.

Det gjorde også den britiske politikeren Sir Lindsay Hoyle som kalte oppførselen til Liverpool-supporterne en skam. Deler av Liverpool-fansen skal også ha hånet Prince William mens han hilste på spillerne.

– FA-cupfinalen bør være en anledning når vi kommer sammen som et land. Det bør ikke bli ødelagt av et mindretall av fansens fullstendig skammelige oppførsel. I dette året av alle år – dronningens platinajubileum – er dette forferdelig, sa Hoyle til Daily Mail.

Derfor buet Liverpool-fansen under nasjonalsangen på Wembley (+)

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
annonse