Tidligere Frp-leder Siv Jensen. Foto: Lise Åserud / NTB
annonse
annonse

Tidligere bankdirektør Thor Bang gir 25 millioner kroner i arv til Siv Jensen. Carl I. Hagen bare får 250.000 kr.

Tidligere finansminister og Frp-leder, Siv Jensen, arver 25 millioner kroner fra tidligere bankdirektør Thor Bang, skriver Avisa Oslo. Carl I. Hagen er også oppført i testamentet med en arv på 250.000 kroner.

Bakgrunnen for arven skal ha vært den store innsatsen som de tidligere politikerne har gjort for det norske samfunnet. Bangs eiendommer i Holmenkollåsen og en hytte på Veierland i Færder kommune skal selges for å oppdrive pengene.

annonse

Bang døde som enkemann i mars, og etterlot seg ikke barn. Bang hadde derimot annen familie, både nevøer og nieser, men de skal ikke ha fått noe som helst.

Bang skal ha utarbeidet to testamenter, der den seneste endringen skjedde i 2015. I det første testamentet skal Carl I. Hagen ha vært hovedarving. Men da han satte opp nytt testamente i 2015, skal Siv Jensen ha blitt hovedarving,

Siv Jensen tar oppgjør med Carl I. Hagen i ny bok: – Nå skal Sylvi få slite med ham

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon