Kent Andersen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
annonse

Fredag ettermiddag ble Resett kontaktet av Kent Andersen som ønsker et tilsvar til et innlegg publisert dagen før skrevet av fylkesleder i Demokratene Oslo Tom Stian Øhman. Innlegget ble publisert 20:30 fredag kveld.

Lørdag formiddag kl 10:31 får Resett beskjed fra Kent Andersen at han vil trekke innlegget. Det etterkommer vi. Men vi lar den samtidige imøtegåelsen til Geir Ugland Jacobsen stå.

Kent Andersen skrev følgen i eposten til redaktør Helge Lurås:

annonse

Jeg har gjort en kjempetabbe ved å svare Tom Øhmann, og innser nå at alt dette tilsvaret utløser er enda mer personangrep og gjørmebryting.
Jeg trekker herved mitt tilsvar, og ber om at dere sletter det fra sidene og arkivet. Jeg ønsker ikke delta i denne debatten lenger.
Jeg beklager overfor deg og din redaksjon, og håper på forståelse. Det skulle aldri skjedd. Min feilbedømmelse.
Kent Andersen

 

Resett forela Kent Andersens innlegg for Geir Ugland Jacobsen. Ugland Jacobsen skriver følgende som repsons på innlegget som stå på trykk i Resett i mer enn 14 timer:

annonse

«Jeg har dokumentasjon på alt og styrevedtak på alt jeg er anklaget for. Jeg har ikke sett anmeldelsen. Dette er Kent Andersens forsøk på å sabotere et lovlig innkalt landsmøte som har vært planlagt i flere måneder.»

Siste om dramaet i Demokratene: Kent Andersen har meldt seg ut

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse