Skjermbilde The Sun forside.
annonse
annonse

Ikke alle klarer å holde på samboerskapet når vakre ukrainske kvinner inntar hjemmet.

I England skriver The Sun om tobarnsfaren Tony Garnett (29), som dumpet sin 28 år gamle samboer Lorna til fordel for den ukrainske flyktningen Sofiia (22).

– Vi planlegger å leve hele livet sammen, sier Barnett til The Sun.

annonse

Les også: Toppløs småbarnsmor reddet gås fra den sikre død

Sofiia Karkadym, som tidlig i krigen flyktet fra byen Lviv vest i Ukraina, fikk husly i Storbritannia av Tony og hans familie. Hun så da en «ulykkelig» familiefar og falt pladask.

– Så snart jeg så ham, ønsket jeg å være med ham. Det har gått veldig fort, men dette er vår kjærlighetshistorie. Jeg vet at folk vil tenke dårlig om meg, men det skjer. Jeg kunne se hvor ulykkelig Tony var, forteller Sofiia.

annonse

Kun 10 dager etter at Sofiia kom inn dørene bestemte Tony seg for å bytte ut sin britiske samboer og flytte ut med sin nye, yngre ukrainske flamme.

– Det begynte med et enkelt ønske fra meg om å gjøre det rette og gi husly til noen i nød, en mann eller kvinne. Men det var Sofiia som kom inn i livet mitt, og det er noe jeg alltid vil være takknemlig for, sier Tony.

Sofiia fløy til Manchester 4. mai og flyttet inn hos Tony og Lorna i Bradford, West Yorkshire. Men hennes ankomst utløste frustrasjon hos Tonys bedre halvdel.

Les også: Fridde på McDonald’s – da flippet dama hans

Tony flyttet sin seks år gamle datter fra rommet hennes til en køyeseng med den tre år gamle søsteren for å få plass til Sofiia – tross Lornas innvendinger.

Da de bodde sammen, falt Tony og Sofiia for hverandre.

Tony og Lornas døtre ble også gode venner med Sofiia, men Lorna ble sint over båndet de umiddelbart dannet, skriver The Sun.

annonse

Til slutt beordret Lorna Sofiia å dra – og Tony fulgte etter.

Ljuba (44) er bekymret for sitt folk (+)

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon