Manchester Citys vanvittige comeback mot Aston Villa sørget for at de lyseblå vant Premier League-tittelen. Foto: Dave Thompson / AP / NTB
annonse
annonse

Manchester City vendte fra 0-2 til 3-2 mot Aston Villa og sikret ligagullet i Premier League i siste serierunde søndag. Liverpool ble henvist til 2.-plass.

Liverpool måtte vinne mot Wolverhampton samtidig som Manchester City avga poeng mot Aston Villa dersom ligatittelen skulle ende opp hos de røde på Merseyside. Tittelrivalene var storfavoritter i hvert sitt oppgjør, men begge fikk slite.

Med et kvarter igjen jaget Liverpool ledermål og serieledelsen mot Wolverhampton på stillingen 1-1, men da startet City sin opphenting. Villa hadde tatt to måls ledelse ved Matty Cash og Philippe Coutinho, men mål av Ilkay Gündogan, Rodri og Gündogan igjen i løpet av drøyt fem minutter ga City ledelsen.

annonse

Mohamed Salah og Andy Robertson sørget for 3-1 for Liverpool, men den nødvendige hjelpen fra klubblegenden Steven Gerrard og hans Aston Villa kom ikke. City holdt unna og sikret 3-2-seier og ligatittelen.

Liverpools håp om en historisk kvadrupel er dermed borte, men Jürgen Klopp og co. kan sikre seg sesongens tredje trofé i mesterligafinalen mot Real Madrid lørdag. Liverpool har allerede vunnet både ligacupen og FA-cupen denne sesongen.

Situasjonen er kritisk – ikke glem hvilken rolle Resett har

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon