Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Vennesla kommune ser behov for å ta grep for å sikre ansatte ved kinoen trygghet, etter at ansatte der opplevde drapstrusler og vold fra en ungdomsgjeng søndag.

– Vi kommer til å sette inn Securitas i en periode fremover, opplyser kommunens kultursjef Anstein Håkonsen, som også kan opplyse om at han har anmeldt saken, til Vennesla Tidende.

En gjeng barn og ungdommer ble bedt om å forlate en kinosal grunnet sjenanse. De lagde bråk i salen, da en film så vidt var i gang.

annonse

Kinosjef Hege Therese Lochner sier til lokalavisen at det er første gang hun har vært redd på jobb.

– Jeg har aldri før opplevd noe lignende, sier Lochner.

Kontaktet politiet
Kinosjefen ba barna om å oppføre seg pent, ellers ville hun stanse filmen. Det ville de ikke høre på. Lochner måtte få hjelp av en mannlig kollega, og de to fikk omsider ungdommene ut av kinosalen. Der begynte imidlertid ungdommene å ta ting fra kiosken, og en ansatt ble slått i ansiktet. Da ble politiet ringt.

annonse

Da politiet ankom var det rundt 30 bra og unge til stede, og stemningen var amper. De skal ha utvist lite respekt for politiet. De ropte skjellsord, viste fingeren til politiet, og flere spyttet mot tjenestemennene, ifølge politistasjonssjef Frode Forslund.

Det skal dreie seg om barn mellom åtte og 14 år.

Rødt-politiker vil at Litteraturhuset skal stoppe bokbad om Fridtjof Nansen (+)

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon