Alexander Kristoff melder trolig overgang til Uno-X. Her er han avbildet etter 6. etappe av Tour of Norway. Foto: Carina Johansen / NTB
annonse
annonse

Alexander Kristoff (34) skal ha blitt tilbudt en treårskontrakt med det norske profflaget Uno-X.

Kristoff er på utgående kontrakt med det belgiske laget Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux og skal ha blitt tilbudt en treårskontrakt fra både sitt nåværende lag og Uno-X. Dette melder både TV 2 og Sykkelmagasinet.

Hverken Kristoff selv, hans nåværende arbeidsgiver eller sykkelsjef i Uno-X, Jens Haugland, vil ifølge NTB kommentere saken i ettermiddag, men Kristoff bekreftet overfor Sykkelmagasinet tidligere denne måneden at Uno-X var en av de aktuelle lagene.

annonse

– Uno-X er blant lagene som er aktuelle akkurat nå. De har vist veldig framgang i år og er blitt et spennende lag, sa Kristoff den gang.

Uno-X-sjef Jens Haugland har også tidligere bekreftet lagets interesse for Kristoff.

– Jeg kan bekrefte at vi sjekker hva som er mulig å få til med Alexander Kristoff. Det er lang vei fra det til å få ham i gult og rødt. Vi er opptatt av å gjøre det på en måte som er rett for Uno-X, sa Haugland tidligere i juni.

annonse

Tidligere har Kristoff syklet for profflag som BMC Racing Team, Katjusja, UAE Team Emirates og Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux.

Snart sender Storbritannia asylsøkere til Rwanda – Frp vil følge etter (+)

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon