Vidar Kleppe. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
annonse
annonse

Norske velgere ble dessverre igjen ved stortingsvalget i 2021 grundig lurt av stortingsglobalistene.

Bare se på hva ACER og klimahysteriet har gjort med strømregningen og drivstoffprisene til det norske folk. EU-imperiet og klimahysteriet har forgiftet den norske offentligheten, og gjort politikken mer konform, autoritær og ensrettet. Og dette gjennomføres ved å gjemme seg bak den helt meningsløse blodige krigen som Russland har startet mot Ukraina.

Demokratene som alltid setter Norge først vil selvsagt forsette den viktige kampen mot globalismen og overnasjonalitet – og heldigvis så strømmer folket til. For er det én ting gode nordmenn liker, så er det folkelig fornuft. Og er det en ting de misliker, så er det å bli lurt opp i stry av politisk valgflesk, dresskledde vindkraft-selgere, åpne grenser, grønne klimaprofeter og media som lover oss ingeniører og tannleger, bare vi åpner grensene og lommeboka til Norge.

annonse

Ingen propaganda fra media kan skjule sannheten lenger: Globalismen har feilet fullstendig. Hvor grundig globalismen har feilet, skjønner man når man studerer hva som skjedde da Europa ble truffet av covidviruset i 2020. Hva var det første stortingsglobalistene grep til? Jo, de hasteinnførte nasjonale tiltak og stengte grensene til Norge. Ja, alt som stortingsglobalistene sa var umulig under masseinnvandringen i 2015, ble nå brått løsningen og redningen for Norge. 

Stortingsglobalistene som styrer Norge, er et lite ekkokammer av elitister, som selv synes de er superflinke, ønsker seg jobb i EU, og synes de styrer Norge på en glimrende måte. Jeg synes for egen del at de er en lukket gjeng med altfor mange inkompetente, virkelighetsfjerne snobber, som ikke setter det norske folk og Norge først – i sitt viktige politiske virke.

Eksterne debattinnlegg gir uttrykk for skribentens meninger.

Olje- og energiministeren avviser at Acer gir høyere strømpriser og mer vindkraft

annonse

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon