Sylvi Listhaug og Bård Hoksrud. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Gunhild Stordalen og Jenny Klinge fra Sp diskuterer nordmenns kjøttforbruk, og nå kommer også Frps helsepolitiske talsperson Bård Hoksrud på banen. 

– Gunhild Stordalen vil vel knapt la oss spise en pakke salami og Jenny Klinge (Sp) deler partifellesskap med to stykker som vil forby solkrem og paracet i dagligvarebutikker. Jeg er sjelden enig med noen av dem, skriver Bård Hoksrud i Nettavisen.

– Jeg skal ikke blande meg for mye i debatten mellom Stordalen og Klinge, selv om det nok ikke vil overraske noen at jeg er mer enig med Klinge enn Stordalen i akkurat kjøttdebatten.

annonse

Les også: Hoksrud: – Nå får det være nok kjøtt-fanatisme fra Gunhild Stordalen

Hoksrud skriver at ikke bare spiser han mye kjøtt – han elsker det. I store perioder har han omtrent bare spist kjøtt, og i de periodene har han gått mye ned i vekt. 

– Kjøtt er ikke bare godt, det er også proteinrikt, mettende og bra for oss, sier Frps helsepolitiske talsperson.

annonse

Les også: Dagbladet mener: Klimafiendtlig matproduksjon – subsidier går til billig kjøttdeig

Foto: Terje Pedersen / NTB

Men selv om kjøtt hadde vært direkte helseskadelig, mener han at det skal være opp til den enkelte å bestemme selv. Frp mener at folk selv klarer å vurdere hva som er bra og sunt, og at hverken Gunhild Stordalen eller Jenny Klinge skal bestemme dette.

– Så når Stordalen tar det at en tjukkas som meg argumenterer for et variert kosthold til inntekt for sitt eget synspunkt, er jeg nødt til å si ifra. Det er rett og slett ikke riktig. Heia også et kjøttrikt kosthold!, skriver han.

Frykter velferds-katastrofe for millioner av høns i Norge (+)

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon