- Resett - https://resett.no -

Derfor stanset politiet SIANs planlagte demonstrasjon

Politiet har stanset demonstrasjonen Stopp islamiseringen av Norges (SIAN) hadde planlagt å holde på Wessels plass foran Stortinget førstkommende lørdag.

SIAN skal blant annet ha planlagt Koran-brenning, som et av virkemidlene på arrangementet, men nå blir det altså ikke noe av.

– Politiet har i dag formidlet til SIAN at på bakgrunn av dagens trusselnivå har politiet måttet ta en ny vurdering av mulighetene til å ivareta ro, orden og sikkerhet i forbindelse med arrangement som var planlagt av SIAN lørdag 2. juli på Eidsvolls plass, skriver Oslo-politiet i en pressemelding.

annonse

– Politiet har etter en helhetsvurdering kommet fram til at dette arrangementet ikke kan gjennomføres slik trusselsituasjonen er i dag, skriver de videre.

Politiet viser til høyt konfliktnivå på tidligere markeringer
Politiet viser i sin begrunnelse til det høye konfliktnivået som har vært på flere av SIANs markeringer, pluss at de peker på at sikkerhetssituasjonen fortsatt er uavklart etter masseskytingen i Oslo natt til lørdag, som politiet og PST etterforsker som et mulig islamistisk terrorangrep.

– Politiet vurderer at det fortsatt eksisterer en uavklart trussel om alvorlige voldshandlinger knyttet til hendelsen. På grunn av frykt for alvorlige ordensforstyrrelser må arrangementet flyttes til et annet tidspunkt, skriver Oslo-politiet.

Psykolog om innvandring: – Venstresiden anvender sine egne hule, emosjonsladede begreper (+) [1]

annonse

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474