- Resett - https://resett.no -

Liz Cheney «skammer seg» over republikanere som er kritiske til Trump-razzia

Liz Cheney «skammer seg» over republikanere som stiller spørsmål ved FBIs troverdighet etter razziaen mot Trump.

Den velkjente anti-Trump kongresskvinnen fra Wyoming, Liz Cheney, sa torsdag at hun skammer seg over republikanere som stiller spørsmål ved FBIs troverdighet, etter at det føderale etterforskningsbyrået utføre en razzia mot boligen til tidligere president Donald Trumps.

«Jeg har skammet meg over å høre medlemmer av mitt parti angripe integriteten til FBI-agentene som var involvert i den nylige Mar-a-Lago-razziaen. Dette er kvalmende kommentarer som setter livene til patriotiske offentlige tjenestemenn i fare,» skrev hun på Twitter.

annonse

Cheneys uttalelser følger flere etterforskninger av Trump, inkludert den såkalte Russland-sammensvergelsen og to riksrettssaker.

Trump-støtte

Etter mandagens razzia i Trumps bolig, Mar-a-Lago i Florida, har mange republikanere stilt spørsmål ved FBIs troverdighet og ytret svært kritiske meninger om USAs føderale etterforskningsbyrå, skriver [1] Breitbart.

annonse

Rand Pual

Den mangeårige Cheney-fienden og anti-globalisten senator Rand Paul fra Kentucky har kritisert FBIs raid som «opprørende og urettferdig».

«@FBI-raidet mot president Trump ble godkjent av direktør Wray, som også hevdet at de ulovlige FISA-ordrene som ble brukt til å spionere på Trump var konstitusjonelle. Dagens razzia er opprørende og urettferdig, men forutsigbar,» tvitret [2] han.

Mike Pence 

USAs tidligere visepresident, Mike Pence, kaller razziaen «politisk motivert».

annonse

Les også: Dick Cheney: – Ingen er en større trussel mot den amerikanske republikken enn Trump [3]

«År etter at FBI-agenter ble avslørt i å handle med politisk motiver under vår administrasjon, må den tilsynelatende fortsatt partiskheten fra justisdepartementet tas opp,» skrev [4] han.

Marco Rubio

Den frittalende republikanske senatoren fra Florida kaller razziaen en «forfølgelse».

«Vi har aldri vært et land der folk er i maktposisjoner, som å være president, bruker den makten til å forfølge sin tidligere eller fremtidige politiske motstander. Vi har aldri sett det – før i kveld, sa [4] Marco Rubio i en video.

Josh Hawley

Den republikanske senatoren Josh Hawley fra Missouri tar det lengst. Han tar til orde for å stille USAs justisminister Merrick Garland for riksrett på grunn av razziaen.

– Garland må som et minimum trekke seg eller bli stilt for riksrett. Ransakingsordren skal offentliggjøres. Christoper Wray må fjernes. Og FBI reformerte topp til bunn, sa [5] han.

Liz Cheney: – Hvis Trump ikke blir tiltalt, så kan ikke USA anses som en rettsstat [6]

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474