Liz Cheney. Foto: AP
annonse

Selv om hun nå er stemt ut fra sitt embete som kongresskvinne fra Wyoming, har Liz Cheney ingen planen om å gi seg i kampen om å stille Donald Trump for retten. 

Den republikanske kongressmannen Adam Kinzinger fra Illinois erklærte tirsdag på MSNBCs «Alex Wagner Tonight» at Liz Cheney vil «jage tidligere president Donald Trump til helvetes porter.»

– Jeg vil spørre deg, som en av få personer som har gått igjennom dette sammen med henne som medlemmer av samme parti, hvordan har det vært å være i komiteen med Liz Cheney? Har det vært kameratskap, galgenhumor? Hvordan har forholdet vært mellom deg og henne?,» spurte vert Wagner.

annonse

Les også: USA: Liz Cheney taper sitt mandat i Kongressen

– Denne komiteen har vært helt fantastisk, også utover Liz og jeg. Dette har sannsynligvis aldri skjedd i historien og vil sannsynligvis aldri skje igjen. Man har en komité som er fokusert på å få frem sannheten, komme frem til svarene, få gjort det som må gjøres. Vi takker Kevin McCarthy for å trekke medlemmene hans. Det har gjort det mye lettere for oss å komme til sannheten, svarte Kinzinger.

– Men med Liz, hør, hun og jeg føler det på samme måte. Hvis jeg gikk 20 måneder tilbake og skulle ta avgjørelsen om å stille Donald Trump for riksrett, ville jeg ha gjort det på et blunk, og Liz føler det på samme måte. Hva er en mann som vinnen verden, men mister sin sjel? Etter å ha blitt med i denne komiteen, kommer Liz og jeg veldig godt overens. Min respekt for henne var enorm, forresten, før alt dette og har vokst enormt, la han til og konkluderte:

annonse

– Hun er veldig bestemt. Hun vil jage Donald Trump til helvetes porter, det er helt sikkert, konkluderte Kinzinger.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse