Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
annonse

Stadig flere tar kontakt med banken for å spørre om avdragsfrihet og andre spørsmål knyttet til boliglånet.

Det sier Ifølge Danske Banks pressesjef Øystein Schmidt har de opplevd minst en 50 prosent økning i antallet henvendelser knyttet til avdragsfrihet, økt nedbetalingstid og spørsmål knyttet til overgang til fastrente.

Danske Bank har opplevd en 50 prosent økning i forespørsler til kundesenteret. Foto: Annika Byrde / NTB

– Knyttet til fastrente så vi gjennom perioden med uvanlig lavt rentenivå at antallet henvendelser til oss rundt dette var svært begrenset. Dette bildet har imidlertid endret seg de siste månedene, trolig mye grunnet at Norges Banks har hevet renten ved flere anledninger, samt beskjeden om at man trolig skal videre opp fremover, sier Danske Banks pressesjef Øystein Schmidt til Nettavisen.

annonse

Strømpriser og renteheving – hva skjer da i boligmarkedet? (+)

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse