Ukrainsk personell har en svært krevende jobb med å grave opp de flere hundre døde menneskene som ligger i massegraven i Izium. Ifølge byens ordfører vil det ta to uker å få hentet alle opp. Foto: Jevhen Maloletka / AP/ NTB
annonse

Arbeidet med å grave opp alle likene fra massegraven i Izium, vil pågå i om lag to uker, sier byens ordfører til ukrainske medier.

Ordfører Valerij Martsjenko sier at grunnen til at det tar så lang tid, er det store antall graver. Levningene av over 440 mennesker antas å ligge i massegraven i Izium. Så langt er om lag 60 døde kropper hentet opp, ifølge nyhetsbyrået STT.

Ifølge det ukrainske innenriksdepartementet er to tredeler av de døde sivile.

annonse

Russland-ekspert til Resett: – Putin har full kontroll for øyeblikket (+)

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse