Donald Trump taler på Conservative Political Action Conference (CPAC) på Hilton Anatole 6. august 2022 i Dallas, Texas. Foto: Brandon Bell/Getty Images/AFP.
annonse

Varsler søksmål mot ekspresidenten og hans barn.

CNN melder at statsadvokaten i New York har kunngjort et søksmål mot tidligere president Donald Trump, tre av hans barn og Trump-organisasjonen. Statsadvokat Letitia James skriver i et 200 siders dokument at Trump og barna har vært involvert i svindel.

Det fremgår av søksmålet at Donald Trump og hans barn Donald Trump junior, Ivanka og Eric, og toppledere i organisasjonen, oppga falske opplysninger om størrelsen på den omstridte ekspresidentens formue, for å få banker til å låne ham penger.

annonse

Det er imidlertid ikke snakk om et søksmål som kan føre til at familien blir straffeforfulgt, ifølge New York Times. Letitia James ønsker derimot å forhindre Trump fra å kunne drive næringsvirksomhet i New York igjen.

Det lover ikke godt for Demokratene før mellomvalget

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse