Troll A 20220930. Kystvaktskipet KV Sortand på patrulje foran Troll A. I etterkant av det som skjedde i Østersjøen, er Forsvaret nå mer til stede og synlige i områdene rundt våre olje- og gassinstallasjoner. Foto: Forsvaret / NTB
annonse

Eskaleringen av krigen i Ukraina og sprengningen av Nordstream 1 og 2 gir grunn til å minne om en artikkel jeg skrev i Nordlys 6. mai om feilslått norsk forsvars- og sikkerhetspolitikk med en advarsel om at krigen også kan komme hit.

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her.

LOGG INN

annonse

Tror Forsvarets forskningsinstitutt fortsatt at historien er slutt?

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse