Det er ikke ofte Salman bin Abdulaziz Al Saud, Saudi-Arabia aldrende konge, viser seg utendørs. 13. november 2022 besøkte han imidlertid Masmak fort i Riyadh. Det er lite trolig at Salman og hans sønn kronprins Mohammed bin Salman har befatning med narkotrafikk, men det har visst nok fjernere medlemmer av landets tallrike kongeslekt. Foto: Balkis Press / ABACA / Shutterstock / NTB
annonse

Saudi-Arabia er ikke bare vokter av De to hellige moskeer. Landet holder visst nok også en beskyttende hånd over utstrakt handel med amfetamin, hvor medlemmer av kongefamilien også skal være involvert.

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her.

LOGG INN

annonse

Israelsk Midtøsten-ekspert til Resett: – MBS ønsker å gjøre Saudi-Arabia til en supermakt (+)

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse