Atle Antonsen ble anmeldt for rasistiske ytringer og hensynsløs atferd, men en statsadvokat henla saken. Nå skal henleggelsen klages inn for riksadvokaten. Arkivbilde. Foto: Ole Gunnar Onsøien / NTB
annonse

Bernt Hulsker og Atle Antonsen har begge begått handlinger som fortjener unison fordømmelse. Hulsker ble nylig idømt betinget fengsel for rasistiske ytringer, mens Antonsen inntil videre har fått anmeldelsen mot seg henlagt.

Dette innlegget er ikke et forsvar av det som de har sagt og gjort, understreker jurist Ørjan Greiff Johnsen innledningsvis i et leserinnlegg i Nettavisen.

– Men helt som forventet rykker feministpolitiet ut og plasserer skapet der det skal stå. Eller snarere – der de tror det skal stå. Eller mener det burde stå. Der de – når de får sjansen – alltid plasserer det.

annonse

– Det er ikke så interessant å diskutere hva som er gjort og sagt, eller hva som er årsakene til at slikt skjer. Eller å faktisk diskutere om det finnes en skjult rasisme i det norske samfunnet. Kunne man heller diskutert spørsmålet om strukturell rasisme? Nei da.

Les også: Feministenes umoralske, destruktive krig mot hvite menn

Dette handler om to hvite menn, mener Johnsen. Nærmere bestemt to hvite, middelaldrende menn. Da er feministene angivelig på hugget og tar mannen, og ikke ballen.

annonse

– Men de fleste menn i denne gruppen er ikke rasister. De er ikke rike. De er helt vanlige menn med helt vanlige jobber. Og de er forsvarsløse når feministpolitiet saler opp, lader seksløperne og fyrer av skudd i deres retning, skriver Johnsen, og fortsetter:

– Selv om de ikke har gjort noe, så må de svare for hva Hulsker og Antonsen har gjort. For de er jo – Gud forby – hvite, middelaldrende menn.

Realist: – Sverige og Tyskland er ansvarlige for det voldsomme migrasjonspresset på Europa (+)

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse