Erling Braut Haaland ligger på plenen etter å ha mistet en målsjanse under Premier League-kampen mellom Haalands Manchester City og Brentford 12. november 2022. Foto: Dave Thompson / AP / NTB
annonse

Man City-spiller Erling Braut Haaland, opprinnelig fra Bryne i Rogaland, skal ha funnet seg dame fra samme bygd.

Det skriver The Sun i en eksklusiv reportasje sent i går kveld.

Haaland, som for tiden er et av Fotball-Englands største navn, er flere ganger blitt observert sammen med den unge brunetten.

annonse

Det har helt klart vakt oppsikt. Haaland (22), med en ukelønn på ti millioner kroner, er ettertraktet også utenfor fotballbanen.

Les også: Haaland kåret til månedens spiller i Premier League som første nordmann

Den heldige utkårede skal være Haalands sambygding Isabel (18), ifølge The Suns kilder. De to skal ha kjent hverandre i flere år.

annonse

En av kildene poengterer at damene «står i kø» for å være sammen med Man City-spilleren, men at Haaland er en «følsom fyr».

– Han har behov for å stole på folkene i livet sitt og bare fokusere på fotball, sier det som tilsynelatende er en kompis av Haaland.

Saken fortsetter.

Utsikt over Marbella, herunder byens fotballbane og tyrefektings-stadion. Foto: tupatu76 / Shutterstock / NTB

Isabel, angivelig deltidsansatt i en klesbutikk, skal ha slettet sine profiler i sosiale medier etter at søt musikk begynte å oppstå mellom de to.

Ifølge The Sun var Isabel inne i Haalands liv allerede da han spilte for Borussia Dortmund i Tyskland, og skal ha reist for å se ham spille.

annonse

Paret skal blant annet ha blitt sett sammen i Marbella, hvor Haaland tidligere i år kjøpte en luksusvilla til 63 millioner kroner.

Kjøper luksusvilla til 63 mill.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse