Hjem Forlag E-Bøker eBok – Helge Lurås, Veien til Resett

eBok – Helge Lurås, Veien til Resett

kr 185

“Veien til Resett er en spennende, informativ og personlig bok som jeg anbefaler på det varmeste.”

“Glimrende bok. Mye interessant og lærerikt stoff.
Lettlest var den også.
Anbefales!!”

“Spennende lesning, hvor elitekulturen og de ensrettede mediene i Norge og Vesten avsløres. En nødvendig bok for å forstå hvordan et medium som Resett kunne oppstå, og som nå leses av hundretusener.”

 Beskrivelse:

Hvem hadde ideen til Resett? Når kom «milliardærene» med på laget? Og visste du at Helge Lurås i sin tid ble dekorert av CIA?

Helge Lurås gikk rett fra Norges Handelshøyskole til offiserstilling i det krigsherjede Bosnia. Der møtte han både multikultur, islam og den vestlige naivitetens skyggesider. Senere ble han ansatt i Etterretningstjenesten, var diplomat, og havnet på Norsk Utenrikspolitisk Institutt (NUPI).

For første gang løfter Lurås litt på sløret om hvem han er og hva han gjorde før han ble ansvarlig redaktør i Resett. Han deler detaljer om sitt liv som har vært ukjent for de fleste. Men ikke minst handler Veien til Resett om det han beskriver som «de to tøffeste årene av sitt liv».

Hva vil egentlig folkene bak denne nettavisen som har sendt sjokkbølger inn i norsk offentlighet?Etter fullført betaling så sendes link til nedlasting av E-Bok versjon i PDF format.

Maks antall nedlastingsforsøk: 6. Linken utgår etter 5 dager.

Filformat: .zip (Komprimert PDF)  |  Filstørrelse: 667 Kb

Dersom du ønsker å betale direkte inn på bankkonto, kan det gjøres til konto 1506.28.78867. Husk å skrive inn navn og full adresse meldingsfeltet ved bankoverføring. Send en epost til [email protected] samtidig og varsle oss om betalingen. eBoken koster 185,-. Du mottar epost med link til nedlasting av e-bok format PDF.

Varenummer: Helge-Luras-Veien-Til-Resett-Ebok Kategori: Stikkord: , , , ,

Helge Lurås
E-BOK VEIEN TIL RESETT
Løgn, illusjoner og politisk korrekthet
Resett Forlag, Oslo 2019

334 sider

ISBN 978-82-691803-0-5

Filformat: .zip (Komprimert PDF)
Filstørrelse: 667 Kb

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “eBok – Helge Lurås, Veien til Resett”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.