A visitor walks besides a cartoon by Ersin Karabulut and Erdal Belenlioglu (2017) during the press preview of the caricature exhibition 'Tough times for cartoons - current satire from Turkey' in the Caricatura Galery in Kassel, Germany, Tuesday, July 18, 2017. The exhibition featuring stunning new trends in graphic satire produced in Turkey. The exhibition starts on July 20, 2017 and last until Aug. 27, 2017. (AP Photo/Jens Meyer)
annonse

Er du en kunstnerspire? Romanforfatter i den gamle ånd som ønsker å skrive kulturkritikk? Vil du nå ut og bli oppdaget? Bruk oss her på Resett. Send et utdrag av det du har skrevet, noe som kan stå på egne bein. Det eneste krav vi stiller er at det sier noe om samfunnet vårt, at det avdekker noe av det som ligger skjult. Denne spalten egner seg også for folk som har en bok eller et verk de ønsker å markedsføre. Det innsendte materialet bør ikke overstige 2000 ord.

Send til [email protected]