Kultur og satire

AP Photo/Jens Meyer

Er du en kunstnerspire? Romanforfatter i den gamle ånd som ønsker å skrive kulturkritikk? Vil du nå ut og bli oppdaget? Bruk oss her på Resett. Send et utdrag av det du har skrevet, noe som kan stå på egne bein. Det eneste krav vi stiller er at det sier noe om samfunnet vårt, at det avdekker noe av det som ligger skjult. Denne spalten egner seg også for folk som har en bok eller et verk de ønsker å markedsføre. Det innsendte materialet bør ikke overstige 2000 ord.

Send til kultur@resett.no


Publisert: aug 28, 2017 @ 6:53 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
Redaktør

Latest posts by Helge Lurås (see all)