Sweden's new appointed Minister for Migration, Helene Fritzon attends a press conference at Rosenbad, the Swedish government headquarters, in Stockholm on July 27, 2017. Two Swedish ministers will leave the government in a reshuffle sparked by a huge leak of sensitive data, Prime Minister Stefan Lofven said Thursday. / AFP PHOTO / TT News Agency / Erik SIMANDER / Sweden OUT
annonse
annonse

På spørsmål fra VG på hvorfor hun avlyste møtet med Listhaug  forteller Helene Fritzon at hun gjerne møter sin norske ministerkollega etter valget, men at hun ikke vil være en del av Listhaugs kampanje.

– Det hun sier om Sverige er nonsens, sier hun.

VG 29.08.17

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon