Lillehammer 20170519. Miljøpartiet De Grønnes landsmøte på Lillehammer 2017. Anna Kvam er 1.kanditat for Rogaland og talsperson for Grønn Ungdom foran Stortingsvalget 2017 på MDG-landsmøtet på Scandic Lillehammer Hotel. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
annonse

MDGs Anna Kvam har i år reist tur-retur fra Stavanger til Oslo 15 ganger. Hun er førstekandidaten for MDG Rogaland og er ofte i hovedstaden for å drive valgkamp.

– Jeg er glad i å ta toget, men dette har tatt forferdelig mye tid. I tillegg innser jeg til min fortvilelse hvor utrolig mye penger det har kostet, sier hun.

MDG-politikeren sier hun har forståelse for at folk velger fly.

annonse

– Man må enten være veldig idealistisk eller glad i å ta toget for å velge vekk flyreiser. Jeg synes det er svært vanskelig som politiker å skulle be folk om å ta toget når det er så dyrt og man taper tid på det, sier Kvam.

NRK 30.08.17