Refugees and migrants are seen onboard eight dinghies as they cross a part of the Aegean Sea from the Turkish coast to reach the Greek island of Lesbos, October 4, 2015. Refugee and migrant arrivals to Greece this year will soon reach 400,000, according to the UN Refugee Agency (UNHCR). REUTERS/Dimitris Michalakis TPX IMAGES OF THE DAY
annonse

26 muslimske rohingyaer er funnet døde etter at de forsøkte å flykte i flere båter fra kamper og voldshandlinger i Myanmar.

Det opplyser kystvakten i nabolandet Bangladesh. 15 barn og elleve kvinner er funnet døde. Flyktningene omkom da de tre båtene de satt i kantret. Det er ikke kjent hvor mange personer som var om bord i båtene, og om noen av dem fortsatt er savnet.

Rohingyaene forsøkte å krysse elven Nas, som går langs grensa mellom de to landene, ifølge tjenestemenn i Bangladesh. Ulykken fant sted onsdag.

annonse

Minst 18.500 mennesker som tilhører rohingya-folket, har flyktet til Bangladesh fra kamper mellom sikkerhetsstyrker og militante rohingyaer i Myanmar den siste uken, ifølge Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM).

NTB-AFP
(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •