Oslo 20170821. Partiveteranen Gro Harlem Brundtland på Youngstorget i Oslo i forbindelse med Stortingsvalget 2017. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse

Tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland sier hun er forbauset over Erna Solbergs håndtering av Sylvi Listhaugs besøk i Stockholm sist uke.

– Jeg er forbauset over at hun sitter stille i båten mens alt dette skjer rundt henne, sier Gro Harlem Brundtland til Adresseavisen.

Hun deltar i Arbeiderpartiets valgkamp og deltok på et arrangement i Trondheim fredag.

annonse

Hun reagerer både på at innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug reiste til Stockholm sist uke og på statsminister Erna Solbergs håndtering av dette.

– Jeg har aldri opplevd noe lignende, i hvert fall ikke da jeg var statsminister. Man reiser ikke til et naboland for å skyte mål fra nabolandet. Det går ikke an. Jeg synes dette er helt merkelig, sier Harlem Brundtland.

Den svenske migrasjonsministeren Heléne Fritzon avlyste på kort varsel det planlagte møtet med Sylvi Listhaug tirsdag. Gro Harlem Brundtland synes ikke det er rart at svenskene reagerte på besøket.

NTB
(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]