Putin dropper årets generalforsamling i FN

Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Russlands president Vladimir Putin kommer ikke til å delta på den kommende hovedforsamlingen i FNs hovedkontorer i New York.

– Nei, dette er ikke i presidentens planer, sier Kreml-talsmann Dmitrij Peskov til det russiske nyhetsbyrået TASS.

FNs hovedforsamling starter i New York den 12. september. Under hoveddebatten 19. september skal USA-president Donald Trump tale for den 193 medlemmer store forsamlingen for første gang.

Russlands utenriksminister skal etter planene tale for forsamlingen den 21. september, ifølge TASS.

NTB-DPA
(©NTB)


Publisert: sep 2, 2017 @ 4:35 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.