Russian President Vladimir Putin smiles as he listens to Vatican Secretary of State Pietro Parolin during their talks at the Bocharov Ruchei residence in the Black Sea resort of Sochi, Russia, Wednesday, Aug. 23, 2017. Putin welcomed a dialogue between the Vatican and the Russian Orthodox Church. (Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)
annonse

Russlands president Vladimir Putin kommer ikke til å delta på den kommende hovedforsamlingen i FNs hovedkontorer i New York.

– Nei, dette er ikke i presidentens planer, sier Kreml-talsmann Dmitrij Peskov til det russiske nyhetsbyrået TASS.

FNs hovedforsamling starter i New York den 12. september. Under hoveddebatten 19. september skal USA-president Donald Trump tale for den 193 medlemmer store forsamlingen for første gang.

annonse

Russlands utenriksminister skal etter planene tale for forsamlingen den 21. september, ifølge TASS.

NTB-DPA
(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]