An official at the Consulate-General of Russia tells firemen there is no problem after smoke was seen coming from the rooftop Friday, Sept. 1, 2017, in San Francisco. The U.S. on Thursday ordered Russia to shut its San Francisco consulate and close offices in Washington and New York within 48 hours in response to Russia's decision last month to cut U.S. diplomatic staff in Russia. (AP Photo/Eric Risberg)
annonse

USA sier at Russland har fulgt ordre om å stenge sitt konsulat i San Francisco og handelskontorer i Washington og New York.
Men USA bestrider Russlands påstand om at amerikanske tjenestemenn truet med å bryte seg inn for å gjennomsøke lokalene.

En tjenestemann sier at ansatte fra den russiske ambassaden og representanter fra det amerikanske utenriksdepartementet har gått gjennom de tre byggene sammen, slik at USA kunne forsikre seg om at russerne forlot lokalene før fristen utløp lørdag.

NTB-AP
(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]