An official at the Consulate-General of Russia tells firemen there is no problem after smoke was seen coming from the rooftop Friday, Sept. 1, 2017, in San Francisco. The U.S. on Thursday ordered Russia to shut its San Francisco consulate and close offices in Washington and New York within 48 hours in response to Russia's decision last month to cut U.S. diplomatic staff in Russia. (AP Photo/Eric Risberg)
annonse
annonse

USA sier at Russland har fulgt ordre om å stenge sitt konsulat i San Francisco og handelskontorer i Washington og New York.
Men USA bestrider Russlands påstand om at amerikanske tjenestemenn truet med å bryte seg inn for å gjennomsøke lokalene.

En tjenestemann sier at ansatte fra den russiske ambassaden og representanter fra det amerikanske utenriksdepartementet har gått gjennom de tre byggene sammen, slik at USA kunne forsikre seg om at russerne forlot lokalene før fristen utløp lørdag.

NTB-AP
(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon