SKI 20161213. Politiet i arbeid. Politifolk patruljerer gatene i Ski. NB! Modellklarert til redaksjonell bruk. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse

En mann i 50-årene er innlagt på sykehus med alvorlige skader etter at han ble slått og sparket inne på en bensinstasjon i Drammen. To menn er pågrepet.

Politiet meldte om saken rundt klokka 4 natt til lørdag. Mannen ble angrepet inne i butikkområdet på Shell på Brakerøya i Drammen.

– Det var en situasjon som plutselig eskalerte, uten at vi vet hvorfor. Mannen ble sparket og slått, sier operasjonsleder Truls Fjeld i Øst politidistrikt til NTB.

annonse

To menn på rundt 20 år er pågrepet i saken. Politiet tror alle de involverte var kunder på bensinstasjonen.

– Den fornærmede mannen er fortsatt til behandling på Ullevål sykehus. Vi vet ikke mer om tilstanden enn at han er alvorlig skadd. Han er ikke avhørt, sier Fjeld.

Det var avhør med vitner og gjennomgang av overvåkingsmateriale som førte politiet til de to pågrepne. Fortsatt gjenstår flere vitneavhør og avhør av de siktede. Politiet er usikre på hva som var foranledningen til hendelsen.

NTB
(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]