VG: Resett klager Dagens Næringsliv inn for PFU

Foto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX .

Dagens Næringsliv publiserte i går en artikkel om Resett, som var konspiratorisk i stilen og full av misvisende informasjon.

Resetts styreleder Mikkel Dobloug og redaktør Helge Lurås skrev i dag en artikkel på Resett for å opplyse om dette, “DNs falske nyheter og moralske forfall”, der de sier at saken kan anses som en klage til PFU.

VG forteller at Mikkel Dobloug etter samtaler med advokat, har bestemt seg for å klage Dagens Næringsliv inn for PFU og i tillegg vurderer rettslige skritt i form av sivilt søksmål.

– Dette er en sofistikert drittpakke, sier Dobloug.

– Artikkelen er morsom å lese, men det er røverhistorier. Det er fake news, sier styrelederen, som hevder at flere, blant annet investor i Resett, milliardæren Øystein Stray Spetalen, også vurderer PFU-klage.

VG melder at de forsøkt å få kontakt med administrerende direktør i Dagens Næringsliv, Amund Djuve lørdag kveld, men uten å lykkes.

VG


Publisert: sep 3, 2017 @ 1:55 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.