Oslo 20140728. Partisekretær i Arbeiderpartiet Raymond Johansen taler i moskeen Central Jamaat-e Ahl-e Sunnat i Motzfelds gate i Oslo mandag formiddag. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
annonse
annonse

AP har begynt nedstigningen fra maktens tinder etter en mannsalder som Norges største parti. Et samlet mediakorps og samtlige “eksperter” fremmer utallige teorier om årsaken til APs reduserte tilslutning, og ingen evner eller tør forklare hvorfor AP faller. Denne feige saueflokkmentaliteten er skremmende og er et symptom på vår tids selvutslettende samfunnsoppfatning.

AP, helt fra Gro Harlem Brundtlands tid, er hovedansvarlig for det multikulturelle eksperiment i Norge, og særlig omfavnelsen av Islam. AP er muslimers foretrukne parti i Norge, noe AP selv ønsker å være. Dette er årsaken til partiets gradvis fallende oppslutning, stadig flere forstår islams negative innvirkning på det norske samfunn. Det pussige er at SV hittil har sluppet unna, SV var APs våpendrager på 1980 og 90-tallet når det gjelder fremmedkulturell innvandring.
SV har de senere år nedtonet sin elsk for islam og det fremmedkulturelle, og SV har heller ingen muslimer i ledelsen, velgere har tydeligvis kort hukommelse. Men SV er like ansvarlige som AP i denne sak.

APs sosialdemokratiske søsterpartier i Europa er redusert med 40 til 70 % de senere år av samme årsak. Islam har ødelagt flere europeiske land. Norge ligger bedre an fordi vi har relativt få muslimer i Norge, i tillegg har Norge råd til å overøse innvandrere med penger, noe som demper de fleste problemer og motsetninger. Vi ser jo hvordan broderlandet Sverige er ødelagt av en alt for stor innvandring, og dette har vekket det norske folk. Det Carl I Hagen preket på 1980- og 90-tallet var riktig, det tok dessverre 30 år før det store flertall forsto hva FrP sa den gang.

annonse

Er vi nordmenn så feige at vi ikke tør se sannheten i hvitøyet? SP har hatt god fremgang i år, hovedårsaken er deres uttalte motstand mot stor fremmedkulturell innvandring som SP fremmet i fjor. Velgerne så i SP et “spiselig” alternativ til AP som var mot videre stor fremmedkulturell innvandring. Nå frem mot valget har SP nedtonet dette budskapet, sannsynligvis for å blidgjøre AP, og SP faller nå på meningsmålingene.

Årets valg er et verdivalg, norske verdier kontra islam og fremmedkultur. Dette er elefanten i rommet som ingen i media tør å peke på, både media og “eksperter” har nemlig heiet uhemmet på alt som er fremmedkulturelt i mange tiår. Media er medskyldige i dagens utvikling, sammen med AP, SV og deres medløpere. Når media glemmer sin hovedoppgave i samfunnet, å være kritisk mot makteliten, da bærer det galt av sted.

Norge er et bra land fordi vi har en bra og verdiskapende kultur, mange land er “dårlige”, de tilbyr utrygghet og fattigdom fordi de har en kultur som “ikke virker godt”. Hvorfor er mange så positive til fremmede kulturer som beviselig fungerer dårlig og så likeglade til norsk kultur som beviselig fungerer ganske bra?

annonse

Innlegget ble opprinnelig publisert på Facebook.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon