Leder Yngve Slyngstad for Statens pensjonsfond med k tredje beste kvartalsresultat noensinne.
annonse

NTB

Oljefondet har kjøpt seg opp i en eiendom i London.

Fondet har betalt 112,5 millioner pund, eller 1,1 milliard kroner, for en ytterligere andel på 25 prosent i 20 Air Street i sentrum av den britiske hovedstaden, ifølge en pressemelding. Dette tilsvarer rundt 4,5 milliarder kroner på 100 prosents basis.

annonse

Eiendommen omfatter rundt 25.000 kvadratmeter med kontor- og butikklokaler, samt ni leiligheter.

Totalt er rundt 2,5 prosent av oljefondet investert i unotert eiendom.

Oljefondet har en verdi på omkring 7.700 milliarder kroner.

(©NTB)

[email protected]ntb.no

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]